BenS makelaars is actief in Amsterdam en omliggende gemeentes

Taxatierapport BenS Makelaars

BenS Makelaars verzorgt voor een voordelig tarief uw taxatie in Amsterdam en omgeving. Uiteraard taxeren wij enkel volgens de laatste richtlijnen. Onze taxatierapporten worden zo opgesteld dat deze voldoen aan de eisen van alle hypotheekverstrekkers.

Wanneer een taxatierapport nodig?

Een van de meest bekende situaties waarbij een taxatierapport nodig is, is de verkoop of aankoop van een woning. Echter zijn er meerdere situaties denkbaar waarbij een taxatierapport van belang kan zijn. Wij zetten de meest voorkomende situaties op een rij:

  • Kopen en verkopen van een woning;
  • Oversluiten van de hypotheek;
  • Een echtscheiding (verdelen van bezittingen);
  • Bepalen van de herbouwwaarde van de woning;
  • Verhogen van de hypotheek in verband met een verbouwing;
  • Wanneer u wenst te weten hoeveel uw bezittingen waard zijn.

Gevalideerd taxatierapport Amsterdam en omgeving

Wanneer u een hypotheek wilt aanvragen is het van belang dat u een gevalideerd taxatierapport kunt overhandigen. Een NWWI taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers. Deze taxaties worden eveneens geaccepteerd voor de hypotheekaanvragen met NHG (Nationale Hypotheek Garantie). BenS makelaar levert al een gevalideerd rapport vanaf € 450,- (incl. btw).
NB. Let op de geldigheidstermijn van het taxatierapport die uw hypotheekverstrekker hanteert. Dit kan drie, maar ook zes maanden zijn. Zorg dat u op de hoogte bent van het geldende termijn om extra kosten te voorkomen.

Snel een taxatie nodig? Plan dan nu een afspraak in.

BenS is aangesloten bij NVM, MVA, NRVT en NWWI. Onze rapporten worden bij elke financiële instelling geaccepteerd.